Winkel

Voor bestaande klanten en op bestelling.

Via ons kan u enkele producten eenvoudig bestellen en afhalen. Wij bieden enkel producten/merken aan die wij zelf uitvoerig getest hebben en jullie met een gerust hart kunnen aanbevelen.

TRAINEN

JW Hol-ee roller 9cm €6.50
Deze rubberen bal is enorm populair met een reden. Heel duurzaam rubber, rolt en botst zoals elke bal, maar kan bovendien ook als trekspel gebruikt worden.

Trektouw€4.50
Naar dit touw gaan wij steeds terug om te belonen tijdens trainingen. We hebben er zo al een reeks versleten en vinden niets beter.

PLEZIER

Zwembad€95
Deze PE-kuip is 110cm in diameter en 35cm hoog (275l) en staat bij ons op de weide. Na enkele hondenzwembaden versleten te hebben staat deze zijn mannetje tegen klauwen en tandjes.

KONG Traxx€16
Deze rubberen band heeft al enkele extreme kauwers overleefd. Je kan er mee apporteren, trekspelletjes spelen, vullen met lekkers of gewoon op laten kauwen. Ziet er nog stoer uit ook.

Catit Senses €16
Het favoriete speelgoed van onze eigen katten. Ze jagen achter het balletje door de gaten in het parcours.

HUIS

Eetkom€8
Met deze simpele eetkom van 20cm hebben wij de onze vervangen. Redelijk zwaar, vaatwasbestendig en een goede antislip waardoor er geen metaalgeluid meer ontstaat tijdens het eten.

VOEDING

Voor voeding werken wij exclusief samen met Prins Petfoods. Gebruik hun voedingwijzer om te ontdekken welke voeding het beste past bij uw dier. Alle voeding uit het assortiment van Prins Petfoods kunnen wij bij ons laten leveren, vraag gerust naar de prijs.

Natvoer – trainingsworst hond€2.50
Deze graanvrije worst kan als natvoer gegeven worden, maar wordt door ons in stukjes gesneden en gebruikt als trainingssnoepjes.
Variëteiten: Kip, Kalkoen en Lam.
Meer info NatureCare

Krokant droogvoer – kip en graan 10kg – €40
steeds op stock
Deze krokante korrels geven wij aan de pensiongasten omdat krokante voeding op basis van kip en graan het meest frequent thuis gegeven wordt. Zakken van 10kg hebben wij daarom steeds op stock en kan u zo meenemen.
Meer info Procare Croque Basic Excellent

Geperst droogvoer – lam en rijst 20kg – €67
steeds op stock
Deze geperste voeding op basis van lam en rijst geven we aan onze eigen honden. Zakken van 20kg hebben wij daarom steeds op stock en kan u zo meenemen.
Meer info Procare Hypoallergenic

Natvoer kat€2.50
200gr natvoer voor katten.
Variëteiten: Kip, Kip en zalm, Zalm en garnaal, Kalkoen.
Meer info NatureCare kat

Krokant droogvoer – 10kg – €66
steeds op stock
Deze krokante korrels voor gesteriliseerde en gecastreerde katten geven wij aan de pensiongasten en onze eigen 3 katten. Zakken van 10kg hebben wij daarom steeds op stock en kan u zo meenemen.
Meer info VitalCare Sterilised