Socialisatie

Onze grootste interesse en ervaring is rond socialisatie van honden. Heb je zelf twijfels rond de socialisatie van je pup of volwassen hond kan je steeds bij ons terecht voor advies.

Weet je niet zeker of we kunnen helpen met jouw specifiek probleem? Stuur ons gerust een berichtje (contact) en we bekijken of wij kunnen helpen of je doorverwijzen naar een collega met andere specialisaties.

Opties

Begeleid Spelen

In Begeleid Spelen laten we je hond (na een instapsessie) kennis maken met andere honden die een zelfde speelwijze hebben als jouw hond. We splitsen op in 2 groepen: de fysieke spelers (typisch labradors) en de honden die liever spelen/kennis maken zonder fysiek contact.

Leeftijd: alle leeftijden
Kostprijs: €10/sessie
Moment: Zaterdagvoormiddag (elke 14 dagen)
Meer info: Begeleid Spelen

Puppysocialisatie

Voor pups tot 6 maand werken we aan gewenning aan het pension, geluiden, beweging, ondergronden en andere honden. Dit is een volledig pakket met info over alle socialisatie en gewenning dat nodig is op deze jonge leeftijd. We voorzien ook tijd voor vragen over de algemene opvoeding van je pup.

Leeftijd: 8 weken tot 6 maand
Kostprijs: €10/sessie
Moment: Maandag 19-20u (elke 14 dagen)

Dagopvang

Angstige honden hebben er vaak baat bij om kennis te maken zonder de aanwezigheid van de baasjes. Zo worden ze uit hun routine gehaald en leren ze dat ze ook zonder hun mensen veilig zijn.

Leeftijd: alle leeftijden
Kostprijs: €20/dag
Moment: Maandag tot zaterdag
Meer info: Dagopvang

Privésessie

Heb je nog twijfels of een van de andere opties iets voor jou is of heb je wat extra advies nodig kan je een privéles nemen, waar we specifiek kijken naar wat het beste plan is voor jou en jouw hond.

Leeftijd: alle leeftijden
Kostprijs: €25/uur
Kostprijs op verplaatsing: €35/uur
Moment: Maandag tot zaterdag