Hondentraining

Wij zijn geen klassieke hondenschool. Onze activiteiten starten waar de gewone scholen ophouden. Je gaat bij ons dan ook geen volledig gehoorzaamheidsprogramma in grote lesgroepen vinden maar we helpen je graag verder met specifiek probleemgedrag:

Contacteer ons gerust en we bekijken hoe wij kunnen helpen.

Individuele training

Wij trainen jou zodat jij je hond kan helpen

Na een telefonisch gesprek of email starten we meestal met een individuele les. Daarna kan het zijn dat jullie nog enkele individuele lessen nodig hebben vooraleer jullie kunnen deelnemen aan de groepslessen of om samen aan een oplossing te werken voor jullie probleem.

Interne Training

Wij trainen je hond en daarna jou

In alle andere trainingen die we aanbieden, trainen we jou en jij je hond. Hier nemen wij die laatste taak even van je over om hem een basis te geven waar jij makkelijker kan van vertrekken. Wij geven hem een nieuwe start en daarna is het weer aan jou! Ook dan, geen zorgen, we zijn er voor je stap voor stap. 

Groepslessen

Wij trainen jou samen met anderen

Een budgetvriendelijkere optie waar je de lessen deelt met andere hondeneigenaren. Samen met veelvoorkomende problemen wordt er gewerkt aan de problematiek die zich op dat moment stelt bij de deelnemers.

De groepslessen gaan door met maximum 4 honden. 

Begeleid Spelen

Wij begeleiden gezonde socialisatie

Bij Begeleid Spelen willen we een veilig alternatief bieden voor sociale losloopweides door te kijken naar de natuurlijke speelwijze van jouw hond. Indien je hond contacten legt met andere honden die instinctief op dezelfde wijze willen spelen is het risico op incidenten veel kleiner. 

Workshops en lezingen

Gebundelde onderwerpen in groep

Regelmatig worden er workshops en lezingen georganiseerd. Deze komen steeds online via Facebook. Heb je interesse in een van de afgelopen onderwerpen? Contacteer ons gerust.

Scroll naar boven