Speelweide

De weide wordt privé verhuurd voor baasjes met of zonder honden. In tegenstelling tot openbare speelweides komen enkel honden en baasjes die jij uitnodigt samen met jou op het terrein. Ze is geschikt voor o.a. bijeenkomsten van vrienden, rasverenigingen, verjaardagsfeestjes, trainen op neutraal terrein of gewoon genieten van het uitzicht met of zonder hond. Wij vragen €5/30min ongeacht het aantal mensen of honden dat je meebrengt. Er is echter geen begeleiding voorzien, dus zorg er best voor dat alle hondjes overeen komen.

Wat kan je verwachten?

  • De weide is 1200m² groot, waarvan 250m² verhard en 950m² gras.
  • Ze is omheind met nieuw geplaatste draadpanelen en een betonplaat onderaan.
  • Er is een prachtig uitzicht over de vallei.
  • Door de privé verhuur komen er enkel mensen bij jou op de weide waar jij zelf mee hebt afgesproken.
  • Aan de picknicktafels is zitplaats voor 12 personen.
  • Wij stellen enkele toestellen ter beschikking voor het trainen van/spelen met uw viervoeter.
  • Wanneer het donker wordt is er verlichting, maar niet in alle hoeken van de weide. Hou hier zeker rekening mee bij het reserveren.

Terrein voor trainingen of workshops

Naast de speelweide kunnen we een kleinere weide open stellen dat vrij blijft van hondenpoep en andere geuren. Ideaal voor het trainen van je hond of voor het geven van workshops. Wil je deze mee reserveren dan dien je dit enkel bij te vermelden bij je reservatie zonder extra kosten. De enige voorwaarde is dat de hondjes hier niet naar het toilet gaan.

Reserveren

Reserveren kan via contact@detolbeekhoeve.be of via het reservatieformulier. Wilt u de dag zelf nog last minute reserveren, kan dit telefonisch op het nummer 0495/84.03.22. In dat geval kunt u ter plekke cash betalen of met de bankcontact-app.

Openingsuren

U kan de weide reserveren op de volgende momenten:

Maandag10u – 21u
Dinsdag10u – 21u
Woensdag10u – 21u
Donderdag10u – 21u
Vrijdag10u – 21u
Zaterdag10u – 21u
Zondag (en feestdagen)Gesloten